Directe indiensttreding

In deze vorm, ook wel ‘Werving & Selectie’ genoemd, zorgt BENSON voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever, nadat er een voorselectie van potentiële kandidaten heeft plaatsgevonden. BENSON verzorgt de voorselectie a.d.h.v. de gestelde eisen van beide partijen en zoekt aansluiting om zo nader tot elkaar te komen.

Bij een succesvolle match, zal de opdrachtgever de kandidaat een contract aanbieden, waarna BENSON een ‘fee’ zal ontvangen voor de geleverde dienst. Het overeengekomen bruto jaarinkomen van de kandidaat (inclusief 8% vakantietoeslag) zal de basis zijn voor de te ontvangen fee. Deze fee heeft geen invloed op het aangeboden contract voor de kandidaat, dus ook geen effect op de afgesproken salariëring.

Omdat er diverse verdienmodellen bestaan om een match tot stand te kunnen laten brengen, maakt BENSON graag heldere afspraken op maat, om zo iedere organisatie van dienst te kunnen zijn.
Neem direct contact op om een afspraak te maken, zodat u inzichtelijk kunt krijgen hoe uw organisatie of afdeling weer snel verder kan met de juiste persoon.

Geef een reactie