BENSON is ervan overtuigd dat arbeidsbemiddeling verder gaat dan 'de match'. Het hebben van een netwerk, het weten wat er in de markt speelt, oplossingen bieden daar waar nodig, het ontzorgen van ons netwerk (opdrachtgever én kandidaat), het bij elkaar brengen van deze partijen; dát is waar BENSON zich op focust. Focus op de branches 'bouw en techniek', specialist zijn binnen deze dynamische sectoren. Daarnaast visie hebben en uitoefenen wat past binnen de bewegelijkheid van de markt, creatief zijn met uitgangspunten, maar te allen tijde loyaal zijn naar het netwerk. Ja, we zijn een arbeidsbemiddelingsbureau. Maar BENSON is licht, persoonlijk, loyaal en oprecht. Goed, maar vooral gezamenlijk, zaken doen en elkaar recht in de ogen kijken, dát is wat het streven is.

Directe indiensttreding

In deze vorm, ook wel ‘Werving & Selectie’ genoemd, zorgt BENSON voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever, nadat er een voorselectie van potentiële kandidaten heeft plaatsgevonden. BENSON verzorgt de voorselectie a.d.h.v. de gestelde eisen van beide partijen en zoekt aansluiting om zo nader tot….

Verder lezen

DetaVast

De vorm ‘DetaVast’ is binnen de bouw en techniek doorgaans bekend als een ‘projectcontract’ of ‘detachering’.

Na de procedure van voorselectie door, zal de kandidaat in dienst komen van BENSON. Opdrachtgever en kandidaat zullen dan een vastgelegde periode….

Verder lezen

Payrolling

In tijden waarin de markt grillig beweegt, met planningen die ontzettend onder druk staan, komt u wel eens mensen tegen die u als meerwaarde ziet voor uw huidige processen. Echter heeft u geen middelen om iemand in dienst aan te nemen. In dat geval heeft u via BENSON een zeer voordelig alternatief. Payrolling hoeft….

Verder lezen