DetaVast

De vorm ‘DetaVast’ is binnen de bouw en techniek doorgaans bekend als een ‘projectcontract’ of ‘detachering’.

Na de procedure van voorselectie door, zal de kandidaat in dienst komen van BENSON. Opdrachtgever en kandidaat zullen dan een vastgelegde periode met elkaar kennismaken maken om, indien de behoefte er is, vervolgens een contract aan te gaan met elkaar. Als opdrachtgever heeft u in deze periode alle flexibiliteit waar uw organisatie en markt op dat moment om vraagt.

3 Belangrijke voordelen om uw organisatie op topniveau te laten blijven presteren middels DetaVast:

1. De administratieve werkzaamheden blijven u bespaard.
2. De mogelijkheid om het team zonder extra kosten af te bouwen is aanwezig.
3. De mogelijkheid om talent aan te trekken blijft ook aanwezig.

Tijdens de projectmatige periode zal BENSON contractueel werkgever zijn en, conform de wet Werk & Zekerheid (inlenersbeloning), alle werkgeverslasten afdragen. De kandidaat geniet dan, conform de inlenersbeloning, dezelfde secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals die in de CAO van de opdrachtgever gesteld zijn. Op deze wijze worden scheve verhoudingen binnen organisaties en teams voorkomen. BENSON komt graag langs ter inventarisatie van deze gehanteerde voorwaarden, opdat een passende offerte/bemiddeling tot stand kan komen.

Deze arbeidsvorm is ook interessant voor ZZP-ers! BENSON is als arbeidsbemiddelingsbureau voortdurend in de markt bezig en zorgt dat het netwerk up-to-date blijft. Voor een ZZP-er is BENSON de ideale acquisiteur!

Mocht er ruimte zijn binnen de planning, neem dan contact op om aan te geven wanneer die ruimte er is, zodat er geschakeld kan worden met voor een nieuwe opdracht tussen opdrachtgever en kandidaat!

Geef een reactie